HEPYAŞAM DERNEĞİ

Dünya Hepatit Günü’nde Beşiktaş’ta halkımızla buluştuk

28 Temmuz Dünya Hepatit Günü etkinliğimizi bu yıl Beşiktaş Belediyesi'nin destekleriyle Beşiktaş Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirdik.

Bando "Karaciğerim" eşliğinde rozetlerimiz, broşürlerimiz, bu yıla ait afişetlerimiz, 36 ülkeden 309 gönüllünün eliyle C harfini taklit ederek fotoğraflarıyla katıldığı "Hepatit C Tedavi Edilebilen bir Hastalıktır" panomuz, dev harflerimiz ile yazdığımız HEPATİT yazımız, sarı balonlarımız, Karaciğer Vakfı dergisi, özel takvimimiz ile halkımızla buluştuk.

Türk Karaciğer Vakfı yönetim kurulu, doktorları ve üyeleri, Hepatitle Yaşam Derneği yönetim kurulu üyeleri hep birlikte toplumumuzu hepatite karşı uyarmak, farkındalık sağlamak, bilgilendirmek görevimizi yerine getirdik. Bandonun çaldığı müzik etkinliğimize renk kattı.

Önce halkın hepatit hakkındaki sorularını cevaplandıran doktorlarımız, daha sonra hep birlikte şarkılar söylediler ve dans ettiler.

2030 yılına kadar dünyadan hepatiti yok etme ekibinde yer alan HepYaşam Derneği, faaliyetlerini yıl boyunca sürdürecek. Katılan, destek veren tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.