HEPYAŞAM DERNEĞİ

BUHASDER'İN TOPLANTISINA KATILIYORUZ

Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği (BUHASDER)  tarafından düzenlenen Tepecik Enfeksiyon Günleri’nin altıncısı, “Enfeksiyonlara Multidisipliner Yaklaşım” başlığı ile 4-8 Kasım 2015 tarihlerinde Dalaman-Muğla’da gerçekleştirilecek.

Sempozyuma ev sahipliği yapacak olan Dalaman, tarihte Karya ismiyle anılmış, 13. yüzyılda Menteşeoğullarının bölgeye gelmesiyle Türk egemenliğine girmiştir. Bölge çok sayıda tarihi ve doğal güzellik barındırmakta olup, nesli tükenmekte olan Caretta Caretta cinsi kaplumbağaların doğal yaşam alanıdır.

Sempozyumumuzda farklı disiplinlerle ortak takip edilen enfeksiyon hastalıklarının öne çıkan konuları; konferanslar, interaktif paneller ve olgu sunumları eşliğinde tartışılacaktır. Ayrıca sempozyum boyunca enfeksiyon kontrol önlemleri, HIV enfeksiyonu ve karaciğer fibrozunun girişimsel olmayan yöntemle tanısı konularında, sınırlı sayıda katılımcı ile dört kurs düzenlenecek.

Hepyaşam Derneği Başkanı Hilal Ünalmış Duda, 7 Kasım 2015 Cumartesi günü düzenlenecek ‘Sivil Toplum Kuruluşları ve Enfeksiyonlar’ konulu panelde konuşma yapacak.   

Yorum Ekle

Gerekli olan (*) işaretli alanlara gerekli bilgileri girdiğinizden emin olun. HTML kod izni yoktur.